Hvordan finne vedtatt reguleringsplan?

i kategorien Hjelpeartikler - intranett Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Det er to måter å finne vedtatt og gjeldende reguleringsplan for en eiendom/område på. Vi vil beskrive dette her.

Planarkivet - GIS/LINE Webplan for Mandal kommune

Her kan du søke på enten planid(plannummer) eller plannavn om det er kjent for deg. Når du har funnet rett plan vil du på opp detaljert planinformasjon. Her vil du finne plankart, planbestemmelser, oversikt over eventuelle dispensasjoner fra plan og ikrafttredelsesdato.

utsnitt planarkivet

Kart for Mandal kommune

Etter å ha funnet frem den aktuelle eiendommen/området, kan du endre karttypen. Ved å velge Regulerings-/bebyggelsesplan vil gjeldene reguleringsplan vises. For detaljer om planen/eiendommen - klikker du på ikonet øverst i menyen. Ikonet er markert i bildet under. Detaljene om planen og lenke til planbestemmelser med mer vil komme frem i venstre side.

utsnitt kartløsningen