I denne delen av nettstedet vil du finne nyheter, oversikt over ledige stillinger, høringer og postliste for Mandal kommune.

Pass opp for mer regn!

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Støvler i regn: foto: daiga ellabyDet er varslet mye nedbør igjen, og fordi jorda nå er så metta, kan det fort føre til nye oversvømmelser.

OBS - les dette om faktura for kommunale avgifter

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Faktura for kommunale avgifter er på vei; enten via posten eller via nettbanken. For kunder som har valgt kombinasjon av e-faktura og avtalegiro, har flere kunder opplevd at fakturaen kommer opp som to trekk i nettbanken. Dette er feil og vi ber dere ta en ekstra sjekk slik at dere ikke blir trukket to ganger.

Vi sender live fra felles bystyremøte

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

kommunereform man lin mar minI dag kl. 18 er det felles bystyremøte for Marnardal, Lindesnes og Mandal kommune. Møtet finner sted ved Lindesnes havhotell. Har du ikke anledning til å stille der, kan du følge møtet i sin helhet her.

Funn fra 2. verdenskrig i Furulunden

i kategorien Aktuelt Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

Bunkers-Furulunden/Foto: Frank Omdal

En privatperson har, ved hjelp av metalldetektor, gjort funn i Furulunden som stammer fra 2.verdenskrig. En liten flymodell av metall gjorde utslag, og sammen med flyet, ble det funnet flere glassflasker og plastampuller.