I denne delen av nettstedet vil du finne nyheter, oversikt over ledige stillinger, høringer og postliste for Mandal kommune.

Vi feirer at Mandal vannverk fyller 150 år!

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

VannglassI anledning Vannverkets jubileum inviterer vi byens befolkning til Vanndagen 2017. Lørdag 26. august  kl. 12-15 ved Buen Kulturhus byr vi på en presentasjon av hva som finnes under bakken - et forunderlig nettverk av vann- og avløpsrør.

Vi sender live fra felles bystyremøte

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

kommunereform man lin mar minI dag kl. 18 er det felles bystyremøte for Marnardal, Lindesnes og Mandal kommune. Møtet finner sted ved Lindesnes havhotell. Har du ikke anledning til å stille der, kan du følge møtet i sin helhet her.

Funn fra 2. verdenskrig i Furulunden

i kategorien Aktuelt Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

Bunkers-Furulunden/Foto: Frank Omdal

En privatperson har, ved hjelp av metalldetektor, gjort funn i Furulunden som stammer fra 2.verdenskrig. En liten flymodell av metall gjorde utslag, og sammen med flyet, ble det funnet flere glassflasker og plastampuller.

Ansettelsesstopp i Mandal kommune opphørt

Kommunevåpen

Rådmannens ledergruppe bestemte å innføre ansettelsesstopp fra og med 30. januar 2017 som en konsekvens av det vedtatte budsjettet. Denne ansettelsesstoppen opphører fra 27. februar 2017.