Velkommen som søker på ledig stilling i Mandal kommune.
Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide.
Vårt motto er RESPEKT - TILLIT - SERVICE OG ÅPENHET

Vikarlister for Mandal kommune

i kategorien Ledige stillinger Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv

Det er mulig å sette seg opp på vikarliste i Mandal kommune. Vikariatene gjelder for renhold, og skole og helse og omsorg.  For å være vikar innen helse og omsorg er det krav om helsefaglig utdannelse, eller at man er i utdanningsforløp til helsefaglig utdannelse. Ellers er det ikke krav til utdanning.Velkommen som søker !!

KLIKK HER FOR SØKNADSKJEMA

Støttekontakt - avdeling psykisk helse og rus

i kategorien Ledige stillinger Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Avd. psykisk helse og rus søker voksne personer til å være støttekontakt. Målet for oppdraget er å hjelpe våre brukere til fysisk aktivitet og sosialt fellesskap. Støttekontakter inngår avtaler om oppdrag med Mandal kommune og er ikke å regne som ansatte.

Tilkallingsvikarer for kommunale barnehager i Mandal

i kategorien Ledige stillinger Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

Ønsker du å være tilkallingsvikar i en av de kommunale barnehagene ? I Mandal kommune har vi i dag 3 kommunale barnehager; Skjebstad, Kvisla og Frøysland barnehage. Barnehagene har ingen felles vikarliste du kan søke på elektronisk. Vi ønsker at du møter opp i den barnehagen du ønsker å være tilkallingsvikar i. Ta gjerne med deg en cv. Du trenger ikke ta med deg alt av papirer og attester til dette 1. møte. Spør om å få snakke med styrer. Dersom styrer ikke har anledning til å ha en samtale med deg når du oppsøker barnehagen kan dere der og da eventuelt gjøre en avtale eller du prøver igjen en annen dag. Velkommen som søker til tilkallingsvikar i Mandal kommunes kommunale barnehager!