Velkommen som søker på ledig stilling i Mandal kommune.
Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide.
Vårt motto er RESPEKT - TILLIT - SERVICE OG ÅPENHET

Sykepleier / Vernepleier - avdeling Hesland - St. 1324

Utvidet søknadsfrist.

Avd. Hesland består av 2 omsorgsboliger med døgnbemanning og Aktivitetshuset – dagsenter for mennesker med individuelle hjelpebehov. Arbeidet er hovedsakelig i omsorgsboligene med vakt hver 3. helg, men benyttes også på dagsenteret ved behov. Ved ansettelse legges det stor vekt på personlig egnethet.

Lokale til leie for frisør

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

livsglede for eldre logo w400px copyVår frisør skal gå av med pensjon, og hvis du er frisør og selvstendig næringsdrivende, samt ønsker nye utfordringer, har du nå muligheten! Mandal sykehjem er et Livsglede-sykehjem med 126 plasser fordelt på korttids-, langtids- og rehabiliteringsplasser. Sykehjemmet leier ut tilrettelagt lokale som rommer frisør og fotpleier. Arbeidet vil bestå i arbeid i «salongen» og på avdelingene.

Arealplanlegger - Teknisk forvaltning - St.id. 1323

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Vil du være med å forme Norges sydligste by? En stilling som arealplanlegger i Mandal kommune innebærer en variert hverdag. Du vil få bred erfaring med reguleringsarbeid, herunder fortetting, sentrumsutvikling, boligfelt, infrastruktur, fritidsbebyggelse m.m. Det er spennende å jobbe som arealplanlegger i Norges sydligste region!

Vikarlister for Mandal kommune

i kategorien Ledige stillinger Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

Det er mulig å sette seg opp på vikarliste i Mandal kommune. Vikariatene gjelder for renhold, og skole og helse og omsorg.  For å være vikar innen helse og omsorg er det krav om helsefaglig utdannelse, eller at man er i utdanningsforløp til helsefaglig utdannelse. Ellers er det ikke krav til utdanning.Velkommen som søker !!

KLIKK HER FOR SØKNADSKJEMA