Arealplanlegger - Teknisk forvaltning - St.id. 1323

i kategorien Ledige stillinger Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Vil du være med å forme Norges sydligste by? En stilling som arealplanlegger i Mandal kommune innebærer en variert hverdag. Du vil få bred erfaring med reguleringsarbeid, herunder fortetting, sentrumsutvikling, boligfelt, infrastruktur, fritidsbebyggelse m.m. Det er spennende å jobbe som arealplanlegger i Norges sydligste region!

Vi har ledig fast 100 % stilling som arealplanlegger i Mandal kommune.

Hvem er vi?

Teknisk forvaltning er en del av tjenesteområdet Byutvikling og har ansvaret for planarbeid, byggesaker, oppmåling og geodata. Avdelingen har 18 ansatte. Av disse har planavdelingen 6 ansatte, og har ansvar for både regulering, kommuneplan og by- og tettstedsutvikling gjennom ulike planprosesser og prosjekter.

Arbeidsoppgaver/ansvarsområder

• Behandling av privat innsendte planer
  • Utarbeidelse av kommunale arealplaner

Utdanning/Faglig kompetanse

• Primært ønskes en person med utdannelse som sivilarkitekt
  • Personer med utdanning innen by- og regionalplanlegging, eller landskapsarkitektur oppfordres også til å søke

Praksis/erfaring

• Det er ønskelig med relevant praksis, men nyutdannede er også velkomne til å søke

Personlige egenskaper

Søker må ha gode norskkunnskaper, både muntlig og skriftlig.

• Fleksibel arbeidstid
  • God pensjonsordning gjennom KLP
  • Lønn etter avtale

Jonny Grundeland, tlf: 38 27 34 07, eller epost:

Søknadsprosessen

• Det søkes via www.mandal.kommune.no
  • Benytt aktuell stillingsid
  • Kopi av vitnemål og attester tas med på evt. intervju og returneres ikke
  • Det utarbeides offentlig søkerliste
  • Tidspunkt for intervju ca uke 18-19 og tilsetting ca uke 20

Tiltredelse

Stillingen er ledig fra 01.09.17

Søknadsfrist 23.04.17

Om Mandal kommune

Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide. Vårt motto er respekt og tillit, service og åpenhet.
Mandal kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.