Fastlegehjemmel - Halse legesenter - St.id.1338

i kategorien Ledige stillinger Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Ved Halse legesenter er det ledig fastlegehjemmel med tiltredelse snarest. Hjemmelen er forholdsvis nyetablert med et listetak på 1200, hvor det i dag er ca 440 pasienter på lista.

Mandal kommune har stort behov for å øke antall fastlegehjemler, og pasientgrunnlaget er svært godt. Halse legesenter er et veletablert legesenter og har pr. i dag 5 fastleger. Senteret leier lokaler av Mandal kommune i lokalene til tidligere Mandal sykehus, hvor også DPS Mandal og Lindesnesregionens medisinske senter (LRMS) er lokalisert. Kontorene er nyoppusset og praktisk tilrettelagt. Senteret har stabile og dyktige medarbeidere (p.t. 3,8 årsverk) og har en godt utstyrt lab samt ultralyd. Det benyttes journalsystem CGM WinMed 3. Driften av legesenteret er organisert som et AS. Ny kollega forutsettes å gå inn på lik linje med etablerte kollegaer og etter gjeldende avtaleverk.

Søker må ha norsk autorisasjon som lege og gode norskkunnskaper. Hjemmelen krever deltakelse i interkommunal legevakt knyttet til LRMS. Det kreves politiattest ved tilsetting. I tillegg til faglig kompetanse og erfaring vil det legges vekt på personlige egenskaper som samarbeidsevner og evne til kommunikasjon.

Nærmere opplysninger vedrørende organisering av senteret og andre vilkår, kontakt Stein E. Grytten tlf. 909 64916. For øvrig skjer tildeling i henhold til gjeldende lover, forskrifter og avtaleverk.
Det søkes elektronisk - benytt stillings-ID 1338.

Søknadsfrist: 23.05.2017