Sykepleier / Vernepleier - avdeling Hesland - St. 1324

i kategorien Ledige stillinger Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Utvidet søknadsfrist.

Avd. Hesland består av 2 omsorgsboliger med døgnbemanning og Aktivitetshuset – dagsenter for mennesker med individuelle hjelpebehov. Arbeidet er hovedsakelig i omsorgsboligene med vakt hver 3. helg, men benyttes også på dagsenteret ved behov. Ved ansettelse legges det stor vekt på personlig egnethet.

ARBEIDSSTED:

Avdeling Hesland

Kvalifikasjonskrav:

• Vernepleier/sykepleier med autorisasjon
  • Har sertifikat for bil

Vi søker deg som

• tar ansvar og jobber selvstendig
  • har gode samarbeidsevner, pågangsmot og evne til å takle utfordrende situasjoner
  • har godt humør og evne til å bygge gode relasjoner
  • er fleksibel
  • våger å ta nye utfordringer
  • behersker norsk språk både skriftlig og muntlig

Vi kan tilby

• en selvstendig og variert jobb innenfor et fagfelt som er i utvikling i kommunen
  • engasjerte medarbeidere og et trivelig miljø
  • lønn etter avtale
  • vanlige kommunale tilsettingsvilkår med god pensjonsordning

Den som tilsettes må levere godkjent politiattest av ny dato, egenerklæring (MRSA/tuberkulose). Det utarbeides offentlig søkerliste for stillingene. Ved intern rokkering kan andre stillingsstørrelser bli ledige.
Søknaden sendes på elektronisk søknadsskjema. Attester og vitnemål tas med på evt. intervju og returneres ikke.

Spørsmål om stillingen rettes til avdelingsleder Geir Henriksen tlf. 38272740/90584137.

Ny Søknadsfrist er 21.05.17

Om Mandal kommune

Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide. Vårt motto er respekt og tillit, service og åpenhet.
Mandal kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.