Lærlingesamling i Mandal kommune

i kategorien Arbeid Publisert . Sist endret .

lærlingsamling

Onsdag 7. februar var det samling for alle 1. og 2. års lærlinger i Mandal kommune. Totalt 32 lærlinger har for tiden kontrakt me dkommunen. NAV arbeidslivssenter Vest- Agder ga lærlingene innblikk i IA-avtalen, arbeid og helse, årsaker til sykefravær, rus, spill og holdninger.

Faktura for kommunale avgifter er på vei

kommunevåpen

Faktura for kommunale avgifter 1. termin 2018 er nå sendt ut. Forfall til betaling er 1. mars 2018.
Har du spørsmål om fakturaen, kan du ringe Tjenestetorvet på 38 27 30 00 eller til Anne Bente Ramsøy på 468 89 490.

Det er til god hjelp for oss om du oppgir kundenummer, fakturanummer og adresse på eiendommen når du kontakter kommunen.

Vi gjør oppmerksom på:

• Det påbeløper en rente på 8,75 % p.a. etter forfall.
  • Faktura for renovasjon og slam sendes ut av MAREN
  • Fritak for feieavgift?
    Det er Brannvesenet Sør IKS som behandler søknad om fritak for feieavgift. Det kan tas kontakt med brannvesenet på tlf 38 27 01 10 eller på mail: .Fritak for feieavgift gjelder først ved neste termin.
  • Faktura for eiendomsskatt sendes ut i begynnelsen av april og har forfall til betaling 20. april 2018.

Synes du fakturaen er vanskelig å forstå eller trenger mer informasjon?

Kommunale avgifter sendes ut til alle husstander i Mandal to ganger i året.
Disse har forfall rundt 1. mars og 1. oktober hvert år.

Det påbeløper en rente på 8,75 % p.a. etter forfall.  Dersom du har behov for utsettelse på faktura eller trenger en forklaring på regningen, så kan du ringe Tjenestetorvet på 38 27 30 00. Det er til god hjelp for oss om du oppgir kundenummer, fakturanummer og adresse på eiendommen når du kontakter kommunen

Faktura for renovasjon og slam sendes ut av MAREN

Søk om treningstider for skoleåret 2018/2019

Holumshallen

Nå kan du søke om å få bruke haller og gymsaler for skoleåret 2018/2019. Det er kun nye klubber, lag og foreninger, og de som ønsker endringer i eksisterende treningstider som skal søke. Søknadsfristen er 1. mars.

Kurs i depresjonsmestring - KID

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

phoca thumb m kid   kurs i depresjonsmestringVelkommen til KID i våren 2018. Lokal kursarrangør er avdeling psykisk helse og rus, Mandal kommune. Kurset blir ledet av 2 godkjente kursledere, og går over 8 uker, en gang på 2,5 timer per uke. Det er 8-12 deltakere på hvert kurs. Etter kurset er det 2 oppfølgingsmøter. Boka Å mestre depresjon, blir brukt aktivt på hele kurset.

Barnehageopptak 2018

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

skjebstadNytt barnehageår starter i august, men søknadsfrist er allerede
1. mars. Mandal kommune har et variert og godt barnehagetilbud med 16 ordinære barnehager,  hvorav 3 er kommunale og 13 private. I tillegg er det 4 familie -barnehager. Alle barnehagene har felles opptak og bruker samme søknadsskjema.

Borgerlig vielse i Mandal kommune

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

HjerteStortinget har nylig vedtatt lovendringer i ekteskapsloven. Lovendringene innebærer at borgerlig vielsesmyndighet overføres fra tingrettene til kommunene fra 01.01.18. Med lovendringen følger en lovfestet plikt til å ha et kommunalt vielsestilbud for egne innbyggere og for personer som ikke er bosatt i Norge. Plikten gjelder såfremt én av brudefolkene er bosatt i kommunen, men kommunene kan også velge å tilby vielse for brudefolk bosatt i andre kommuner.

Vannmåleravlesning for 2017

i kategorien Bolig og eiendom Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

vannmåler

Det nærmer seg dato for avlesning av årets vannmålerstand. Nytt i år er at vi ikke sender ut avlesningskort. I stedet vil du få en SMS på mobiltelefonen eller talemelding på fasttelefon, med varsel om vannmåleravlesning. Fristen for avlesning er 31. desember 2017

Utdeling av årets kulturpriser

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Årets kulturpriser ble 05.desember delt ut til vinnerne for 2017. Ordfører, varaordfører og leder av BU var til stede under utdeling på Buen kulturhus. Vi gratulerer de verdige vinnerne.

kulturpris 2017