Faktura for kommunale avgifter er på vei

i kategorien Nyhetsarkiv Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

kommunevåpen

Faktura for kommunale avgifter 1. termin 2018 er nå sendt ut. Forfall til betaling er 1. mars 2018.
Har du spørsmål om fakturaen, kan du ringe Tjenestetorvet på 38 27 30 00 eller til Anne Bente Ramsøy på 468 89 490.

Det er til god hjelp for oss om du oppgir kundenummer, fakturanummer og adresse på eiendommen når du kontakter kommunen.

Vi gjør oppmerksom på:

• Det påbeløper en rente på 8,75 % p.a. etter forfall.
  • Faktura for renovasjon og slam sendes ut av MAREN
  • Fritak for feieavgift?
    Det er Brannvesenet Sør IKS som behandler søknad om fritak for feieavgift. Det kan tas kontakt med brannvesenet på tlf 38 27 01 10 eller på mail: .Fritak for feieavgift gjelder først ved neste termin.
  • Faktura for eiendomsskatt sendes ut i begynnelsen av april og har forfall til betaling 20. april 2018.

Synes du fakturaen er vanskelig å forstå eller trenger mer informasjon?

Kommunale avgifter sendes ut til alle husstander i Mandal to ganger i året.
Disse har forfall rundt 1. mars og 1. oktober hvert år.

Det påbeløper en rente på 8,75 % p.a. etter forfall.  Dersom du har behov for utsettelse på faktura eller trenger en forklaring på regningen, så kan du ringe Tjenestetorvet på 38 27 30 00. Det er til god hjelp for oss om du oppgir kundenummer, fakturanummer og adresse på eiendommen når du kontakter kommunen

Faktura for renovasjon og slam sendes ut av MAREN

Tags: bolig og eiendom skatt