Mandal tannklinikk - stengte lokaler, men fortsatt i drift

i kategorien Nyhetsarkiv Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

tannhelsetjeneste

Den offentlige tannklinikken i Mandal (Ytre Sandgate 1) skal totalrenoveres, og bygges ut. I perioden 29. september 2017 til første uken i januar 2018 må klinikken holdes helt stengt for å få dette til.
Dette er et samarbeid mellom Mandal kommune som eier av bygget og Vest-Agder fylkeskommune som driver tannklinikken.

Mandal tannklinikk vil fortsette å levere sine tjenester til pasienter ved andre lokaler. Lokalene som midlertidig brukes, er plassert i Marnardal, Søgne, Lyngdal og Mandal.

Marnardal tannklinikk vil være hovedbasen vår i byggeperioden. Herfra besvares alle telefonhenvendelser. Du kommer i kontakt med oss på vårt vanlige telefonnummer telefon 38 27 36 60.

Vi beklager eventuelle ulemper dette kan medfører for noen, men vil gjøre vårt ytterste for å sikre en god pasienthåndtering i byggeperioden. Den enkelte pasient får informasjon om hvor behandlingen finner sted i denne perioden.

Vi ser frem til å åpne en flott og moderne tannklinikk i Mandal i januar 2018. Den nye klinikken vil ha 7 behandlingsrom, skinnetravers for mer tilrettelagt behandling av rullestolbrukere og den vil være universelt utformet.

Mandal tannklinikk
Tlf. 38 27 36 60.