VELKOMMEN TIL NORGES TRIVELIGSTE SOMMERBY!  
Mandal er en liten by som gir deg mange store opplevelser.

ryvingen - foto: Odd Arne Nomedal sjøsanden piren - foto: Odd Arne Nomedal verven - foto: Odd Arne Nomedal

Byen har mange strender, fantastisk skjærgård med mange flotte friområder tilrettelagt for våre båtturister. Vår kjære Mandalselv strekker seg nordover mot Holum og Marnardal, og kan by på flotte fiskemuligheter langs elvebredden. Vår største øy; Skjernøya kan by på en godt bevart bebyggelse og et fantastisk turområde.

Vi har et flott handlesenter som byens innbyggere er veldig stolte av. I tillegg finnes en flott gågate med sine mange spennende butikker og cafeer som kan dekke ethvert behov. 

Mandal er en typisk sommerby. Her finnes et yrende uteliv preget av masse god live musikk. Hestretroa i gågata er blitt et kjent samlingssted som trekker folk fra fjern og nær for å oppleve en onsdagskonsert eller to. Sjøboden Live Scene kan by på konserter på løpende bånd, og Stjerna ved Sjøsanden Camping gjenoppstår og kan igjen by på god mat og flere flotte konserter.
Langs elvepromenaden finner du flere flotte spisesteder som kan by på god mat, god service og flotte særegne lokaler. 

Vi er også særdeles stolte av Buen kulturhus, her finner du kino, bibliotek, konserter med mer.

Og skulle du ikke finne det du søker her, er Mandal en kort biltur unna f.eks. Sørlandsparken og Dyreparken i Kristiansand eller Barnas dyrepark i Lindesnes. Sommer i Mandal kan være så mye, og vi kan ikke ramse opp alt her, men under finner du en del informasjon om noe av det Mandal kan by på.

Vi ønsker deg en riktig god sommer og håper du finner nyttig informasjon i lenkene under.