Hopp til her

Vinner av årets mangfoldkonkurranse 2019

Vinner av mangfoldkonkurransen - avdeling HeslandVinneren av årets mangfoldkonkurranse er avdeling Hesland! Hovedverneombud Rita Pytten overrakk premien til avdelingsleder Geir Henriksen. Det var knallgod stemning og brukerne syntes det var kjempestas!

Avdeling Hesland valgte å bidra til mangfoldskonkurransen ved å planlegge og gjennomføre tre forskjellige aktiviteter; karneval-disko, farmen-tvekamp og "inkludering i hverdagen".

Klikk her for oppsummering og bilder av uka på avdeling Hesland

2. plass gikk til Helsestasjonen

Helsestasjonen

Helsestasjonen i Mandal inviterte med seg de andre kommunene og lagde en fantastisk video av sitt mangfold- og inkluderingseventyr.

Klikk her for å se Helsestasjonens eventyrvideo

mangfoldsuka

Mangfoldsuka ble gjennomført i uke 7. Enheter, avdelinger og ansatte ble oppfordret til slippe kreativiteten løs og samles rundt fysisk aktiviteter. Aktivitetene skulle involvere andre, enten på tvers av arbeidsplasser eller kommunegrense.  Det ble sendt inn mange flotte forslag fra forskjellige avdelinger i kommunen.

Premie

Kr. 5000,-  hvor leder, tillitsvalgt og verneombud på plassen bestemmer hva premien skal brukes til.

KOMITE

• Anne Mette Fosshaugen