Detaljregulering for Livegen 49-51

Planutvalget vedtok i møte 7. november 2018 å legge forslag til detaljregulering for Livegen 49-51 ut til offentlig ettersyn. Frist for innsending av merknader er 14. januar 2019.

Planarbeidet vedrører regulering for del av Livegen 49-51. Reguleringsplanen erstatter mindre deler av detaljregulering for Frøysland skole, vedtatt 25.01.18.

Årsak

Hensikten med planarbeidet er å se på ny veiløsning og atkomst til parkeringsareal på vestsiden av Livegen 49-51 tilknyttet Frøysland skole.

Planforslaget med bestemmelser og vedlegg

pdfForslag til planbeskrivelse661.22 KB

pdfForslag til reguleringsbestemmelser490.58 KB

pdfForslag til plankart591.19 KB

SE OMRÅDET PLASSERT I KART HER

Dersom du ikke har tilgang til internett, og ønsker utskrift av plankart og bestemmelser, kontakt Tjenestetorvet på tlf: 38 27 30 00. Planforslaget med tilleggsopplysninger ligger også tilgjengelig på Tjenestorvet, Rådhuset.

Kommentarer/merknader

Eventuelle kommentarer til planforslaget eller bestemmelsene sendes:
Teknisk forvaltning, Postboks 905, 4509 Mandal eller via e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Eventuelle spørsmål om planen kan rettes til saksbehandler Joann Rexen Busk

Frist

14. januar 2019

En reguleringsplan er et juridisk dokument som består av plankart og bestemmelser. En vedtatt reguleringsplan viser hvordan et område kan benyttes i framtiden; for eksempel hva slags bebyggelse det er tillatt å oppføre.

For at flest mulig skal få anledning til å komme med sin mening om reguleringsplaner som blir laget er det i plan- og bygningsloven stilt krav om at planforslag skal legges ut til offentlig ettersyn. Dette betyr at alle som ønsker har anledning til å se på planforslaget, og sende inn merknader til dette. Merknadene som kommer inn ved offentlig ettersyn skal tas med og vurderes i saksframstillingen til neste politiske behandling av saken. I en del saker blir planen sendt til offentlig ettersyn flere ganger før den blir vedtatt.

postboks 905, 4509 Mandal

Vakttelefoner