Hopp til her

Søk tilskudd rettet mot barn og ungdom - høsten 2019

Glade barn ute i naturenLag og foreninger kan nå søke om støtte fra Sparebankstiftelsen SR-bank til prosjekter som bidrar til at barn og unge blir nysgjerrige og som bidrar til økt aktivitet ute i naturen.

Klikk her for informasjon og søknadsskjema

Du kan søke fra og med 19. august til 19. september

Formål

Prioriterte formål er friluftsliv, samfunnssikkerhet, oppvekstmiljø og For Alle!

For Alle! er rettet mot lag, foreninger og organisasjoner som har aktivitetstilbud for barn og unge. Støtten går til organisasjoner som har behov for midler for å kunne hjelpe unge som faller utenfor pga økonomi.

Andre tilskuddsordninger

(juli: 10-14)