Hopp til her

Overføring av justeringsrett og/eller -plikt i forbindelse med kommunesammenslåingen

I forbindelse med kommunesammenslåingen mellom Lindesnes, Mandal og Marnardal kommune blir det nå gjort en gjennomgang av kommunaltekniske anlegg/infrastruktur som er overtatt av Mandal kommune i perioden fra 01.01.11 og frem til i dag.

I denne forbindelse ber vi næringsdrivende som har oppført slike anlegg som er overdratt til kommunen om å ta kontakt dersom det ikke allerede er inngått avtale om overføring av justeringsplikt og/eller justeringsrett, med mindre det allerede er avklart med kommunen at slik avtale ikke skal inngås. Som følge av kommunesammenslåingen kan muligheten til å inngå justeringsavtaler for anlegg som er overdratt før sammenslåingen gå tapt dersom det ikke er inngått justeringsavtale før 01.01.2020, og det er derfor viktig å få informasjon om slike anlegg snarest.

For at det skal være praktisk mulig å få vurdert hvorvidt det er grunnlag for å inngå justeringsavtale, samt tilstrekkelig tid til å få utarbeidet en eventuell avtale, ber vi om at Mandal Bydrift  innen 01.12.19 kontaktes på:

(juli: 10-14)