Hopp til her

I år skal du ikke lese av vannmåleren!

3 kommunevåpenI forbindelse med kommunesammenslåingen vil vann- og avløpsforbruk for 2019 bli stipulert. Har du innstalert vannmåler, trenger du ikke sende inn din vannmålerstand til kommunen.

Dersom det faktiske forbruket i 2019 er lavere eller høyere enn det som ble beregnet, vil målerstanden rette seg opp ved ny vannmåleravlesing i desember 2020.

Hva betyr stipulert?

Leverte du inn vannmålerstand i fjor eller tidligere, vil vi ta utgangspunkt i det forbruket du hadde da. Stipulering vil si at forbruket blir beregnet ut ifra husstandens forbruk i 2018.

Når får vi regning for kommunale avgifter?

siste regning i 2019

• Lindesnes og Marnardal kommune sender ut siste faktura for 2019 i november, med forfall i desember.
  • Mandal kommune har allerede sendt ut faktura for kommunaleavgifter for 2019.

Første regning i 2020

Første fakturering av kommunale avgifter skal etter planen sendes ut i februar/mars med 20 dager betalingsfrist.

(juli: 10-14)