• Hjem

Barnefattigdom

NAV kan, etter søknad, dekke fritidsaktiviteter og utstyr til aktiviteten for barn og ungdom i lavinntektsfamilier.

Det er viktig at alle barn og unge gis mulighet til å delta på samme arena som andre jevnaldrende uten at familiens økonomi er til hinder for dette. NAV arbeider også for at flere skal komme i arbeid og aktivitet, og ved å bedre foreldrenes tilknytning til arbeidslivet og mot lønnet arbeid vil dette være med å avhjelpe barnefattigdom.

Postadresse:

Besøksadresse: