Dagtilbud

Tilbud om tilsyn, aktivitet og behandling på dagtid.
Dagsenter er et aktivitetstilbud til hjemmeboende personer som trenger hjelp til å ivareta sine behov for sosial kontakt. Det kan også være et tilbud for pårørende med et særlig tyngende omsorgsansvar, som har behov for avlastning deler av døgnet.

For å bli godkjent for dagtilbud må ditt fysiske eller psykiske funksjonstap være av en slik art at du ikke selv kan ivareta dine sosiale behov.

betaling

Prisen for dagopphold er fastsatt i Helse- og omsorgsdepartementet, blir årlig justert og kan ikke påklages. Når dagopphold innvilges som avlastning skal det ikke betales vederlag.

postboks 905, 4509 Mandal

Vakttelefoner