Er nettet tregt hos deg?

I forbindelse med at det finnes tilskuddsordninger for kommuner som ønsker å bygge ut høyhastighetsnett (f.eks. fiber) vil Mandal kommune også i år søke om midler. Vi har enkelte områder som kan være aktuelle for utbygging, men det kan være flere områder i Mandal som kan være interessante uten at vi vet hvordan dekningen er. Vi trenger derfor din hjelp!

Hva må du gjøre?

Mobilapp’en «Nettfart» registrerer hastighet på nett i Norge. Vi vil oppfordre innbyggerne i Mandal til å laste ned app’en og deretter måle hastigheten hjemme. Både med WiFi påskrudd og med 3G/4G nett. Alle målinger som gjøres registreres og kan være med å danne grunnlag for nye områder hvor det er aktuelt å søke tilskudd til utbygging.

Last ned appen på http://www.nettfart.no/

Send inn forslag til utbygging

Du sender inn ditt forslag til Jonas Leyre Amstrup - e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Postadresse:

Besøksadresse: