Skriftstørrelse

Er nettet tregt hos deg?

I forbindelse med at det finnes tilskuddsordninger for kommuner som ønsker å bygge ut høyhastighetsnett (f.eks. fiber) vil Mandal kommune også i år søke om midler. Vi har enkelte områder som kan være aktuelle for utbygging, men det kan være flere områder i Mandal som kan være interessante uten at vi vet hvordan dekningen er. Vi trenger derfor din hjelp!

Hva må du gjøre? 

Mobilapp’en «Nettfart» registrerer hastighet på nett i Norge. Vi vil oppfordre innbyggerne i Mandal til å laste ned app’en og deretter måle hastigheten hjemme. Både med WiFi påskrudd og med 3G/4G nett. Alle målinger som gjøres registreres og kan være med å danne grunnlag for nye områder hvor det er aktuelt å søke tilskudd til utbygging.

Last ned appen på http://www.nettfart.no/

Send inn forslag til utbygging

Du sender inn ditt forslag til Jonas Leyre Amstrup - e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

  • Last updated on .

Mandal kommune

Postadresse:
Mandal kommune, postboks 905, 4509 Mandal


Besøksadresse:
Ytre sandgate 25a, 4514 Mandal

Åpningstider: Mandag - fredag kl. 09-15
Telefontid: Mandag - fredag kl. 08-15

 

Sentralbord: 38 27 30 00
SMS: 957 69 020
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.Kommunenummer: 1002
Organisasjonsnummer: 964 968 519

Personvern og informasjonskapsler

Logg inn

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me