Status etter stormen Knud

Etter at «Knud» herjet med oss i helgen, har Bydrift arbeidet iherdig med å få oversikt over skadeomfanget.

Gjennom helgen prioriterte vi å holde veier åpne, samt å sikre/unngå videre skadeutvikling.

Hva gjør vi videre:

• Vi reparerer fortløpende veilys/stolper som er skadet og ute av drift.
  • Vi tar ned trær som er skadet og som vi anser utgjør risiko.
  • Lysløypene (Furulunden og Holum) har fått store skader, men blir ikke prioritert nå.
  • Nedfall langs veier vil bli ryddet etter hvert, men det vil ta tid før vi når i gjennom alt.
  • Det samme gjelder friområdene våre – bl.a. Furulunden – her har vi et stort opprydningsarbeid foran oss. Vi prioriterer nå å sikre – rotvelt kan potensielt være veldig farlig, det samme trær som står i spenn.

Publikum MÅ IKKE ta del i dette arbeidet eller på egen hånd ta initiativ.

Meld inn

Samtidig er vi glad for bidrag til opprydning. Grener m.m. kan ryddes og fjernes, og vi ser gjerne at trær/rotvelt (etter at vi har sikret) tas hånd om til ved.

Vi har nå rimelig god oversikt over skadene, men kontakt oss gjerne dersom du er i tvil om skadene er registrert.

Meld inn/kontakt

Mandal Bydrift