I denne delen av nettstedet vil du finne nyheter, oversikt over ledige stillinger, høringer og postliste for Mandal kommune.

Er nettet tregt hos deg?

i kategorien Aktuelt Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Mann sittende på taket med en pc - foto av Avi RichardsI forbindelse med at det finnes tilskuddsordninger for kommuner som ønsker å bygge ut høyhastighetsnett (f.eks. fiber) vil Mandal kommune også i år søke om midler. Vi har enkelte områder som kan være aktuelle for utbygging, men det kan være flere områder i Mandal som kan være interessante uten at vi vet hvordan dekningen er. Vi trenger derfor din hjelp!

Hva må du gjøre?

Mobilapp’en «Nettfart» registrerer hastighet på nett i Norge. Vi vil oppfordre innbyggerne i Mandal til å laste ned app’en og deretter måle hastigheten hjemme. Både med WiFi påskrudd og med 3G/4G nett. Alle målinger som gjøres registreres og kan være med å danne grunnlag for nye områder hvor det er aktuelt å søke tilskudd til utbygging.

Last ned appen på http://www.nettfart.no/

Send inn forslag til utbygging

Du sender inn ditt forslag til Jonas Leyre Amstrup - e-post:

På tide med digital postkasse?

i kategorien Aktuelt Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Kommunen ønsker å tilby sikker og enkel digital postgang til de som ønsker det. Derfor innfører vi nå digital post for enda flere tjenester, slik som barnevernet, voksenopplæring og flyktning.

Det betyr at har du digital postkasse, sender vi brevet dit. Har du ikke digital postkasse, sendes brevet med normal postgang.