I denne delen av nettstedet vil du finne nyheter, oversikt over ledige stillinger, høringer og postliste for Mandal kommune.

Pass opp for enda mer regn!

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Støvler i regn: foto: daiga ellabyDet er varslet mye nedbør igjen, og det kan fort føre til nye oversvømmelser i vårt distrikt. Kommunen overvåker avløp og veier så godt det lar seg gjøre, men det er all grunn til å være ekstra oppmerksom.

Hurra - isbanen åpner for vinteren !!

i kategorien Aktuelt Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

phoca thumb l skyterGledelig melding til alle som er glad i skøyting og lek på is........ Isbanen ved Mandalshallen åpner fredag ettermiddag hvis værgudene er med oss. Planen er at den holdes åpen hver dag fra klokken 0930. SÅ - nå er det bare å finne frem utstyret og hive deg utpå. God fornøyelse !!!!!!

OBS - les dette om faktura for kommunale avgifter

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Faktura for kommunale avgifter er på vei; enten via posten eller via nettbanken. For kunder som har valgt kombinasjon av e-faktura og avtalegiro, har flere kunder opplevd at fakturaen kommer opp som to trekk i nettbanken. Dette er feil og vi ber dere ta en ekstra sjekk slik at dere ikke blir trukket to ganger.

Vi sender live fra felles bystyremøte

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

kommunereform man lin mar minI dag kl. 18 er det felles bystyremøte for Marnardal, Lindesnes og Mandal kommune. Møtet finner sted ved Lindesnes havhotell. Har du ikke anledning til å stille der, kan du følge møtet i sin helhet her.