OBS - les dette om faktura for kommunale avgifter

i kategorien Aktuelt Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Faktura for kommunale avgifter er på vei; enten via posten eller via nettbanken. For kunder som har valgt kombinasjon av e-faktura og avtalegiro, har flere kunder opplevd at fakturaen kommer opp som to trekk i nettbanken. Dette er feil og vi ber dere ta en ekstra sjekk slik at dere ikke blir trukket to ganger.

I forbindelse med utsending av 2. termin kommunale avgifter med forfall 01.10.2017 har flere kunder opplevd at fakturaen kommer opp med to like beløp i nettbanken – en som e-faktura og en som avtalegiro. For å unngå dobbel betaling forsøker vi nå å få rettet feilen via både Nets og lokale banker.

Hva bør du gjøre?

Økonomiavdelingen anbefaler at kunden stopper e-fakturaen som gjelder kommunale avgifter i sin nettbank, eventuelt unnlater å godkjenne «dobbelbetalingen». Kunden må sjekke at e-faktura og avtalegiro gjelder samme eiendom.

Vi jobber med å få dette rettet automatisk, slik at vi unngår doble betalinger og arbeid med retur av tilgodebeløp.