Ledig fastlegehjemmel - Sjøsanden legesenter

i kategorien Ledige stillinger Publisert . Sist endret .

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

Det utlyses fastlegehjemmel som deleliste ved Sjøsanden legesenter i Mandal kommune med overtagelse våren 2018. Pr november 2017 er det ca 1290 innbyggere på listen. Sjøsanden legesenter er et veldrevet legesenter med 6 leger. Legesenteret har gode og tidsriktige lokaler, er godt utstyrt og har god hjelpepersonellbemanning. Sjøsanden legesenter er en privat fastlegevirksomhet organisert som DA, og ny kollega forutsettes å tre inn på lik linje med etablerte kollegaer.

Søker må ha norsk autorisasjon som lege og gode norskkunnskaper. Hjemmelen krever deltakelse i interkommunal legevakt. I tillegg til faglig kompetanse, vil vi legge vekt på erfaring og personlig egnethet. Ved tilsetting vil det bli krevd politiattest. For øvrig skjer tilsetting i henhold til gjeldende lover, forskrifter og avtaleverk.

Nærmere opplysninger vedrørende organisering av senter og andre vilkår innhentes hos fastlege Sigurd Sodeland på telefon 38 27 22 50 eller 908 98 299.

Søknaden sendes elektronisk, benytt stillings-ID 1393

SØKNADSFRIST 31.01.18


Om Mandal kommune

Mandal er Norges sydligste by og har nærmere 16.000 innbyggere. Kommunen er i utvikling og vekst og arbeider målbevisst for å være et attraktivt sted å bo og arbeide. Vårt motto er respekt og tillit, service og åpenhet.
Mandal kommune er en IA-virksomhet. Vi er opptatt av at arbeidsstyrken i størst mulig grad skal gjenspeile mangfoldet i samfunnet. Kommunen oppfordrer derfor alle kvalifiserte til å søke, uansett alder, kjønn, funksjonsevne, religion og kulturell bakgrunn.