Vaksinekontoret flytter

i kategorien Helse Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

vaksineringVaksinekontoret i Mandal flytter fra Helsestasjonen (Familiens hus) til Lindesnesregionens medisinske senter (legevakten i Mandal) 18. april. Ny adresse er Halseveien 5, 4517 Mandal.

Foredrag om solenergi

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

solcellepanelOnsdag 19. april, kl. 18.00–21.00, vil det på Mandal videregående skole vises hvordan solenergi-paneler kan monteres på helt vanlige tak med betong-stein. Her vil dere kunne se og høre hvordan man installerer et kraftverk for strøm til eget bruk. Når kraftverket produserer mer strøm enn man kan bruke, selges overskuddet til strømnettet til avtalt pris, for tiden minst kr. 1,- pr kwh.

Balansegruppa i Mandal

i kategorien Helse Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

balansegruppe samlet i aktivitetDa var årets første balansegruppe avsluttet etter 8 uker med styrke- og balansetrening. Gruppen har fått opplæring i ernæring, medisin, boligtilrettelegging, brannforebygging, velferdsteknologi og fysisk aktivitet.

Gruppa har vært en flott gjeng hvor alle har blitt fysisk sterkere og lært mye. Nå er de klar til egeninnsats fremover!

På bildet:
Mona Håland, Grethe Sperb, Ragnhild Bratgjerd, Sylvia Bredesen, Ammy Berg Eriksen og fysioterapeut Anne Kari Fosshaugen

Valg av skole

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

skoleelevElevene har rett til å gå på den skolen som ligger nærmest eller den skolen i nærmiljøet de hører til. Enkeltvedtak om skoleplassering for kommende 1. og 8.klassinger fattes i april/mai av rektor ved den enkelte skole. Dette vedtaket kan påklages til Fylkesmannen i Aust- og Vest Agder. Klagefristen er tre uker.

Lokale til leie for frisør

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

livsglede for eldre logo w400px copyVår frisør skal gå av med pensjon, og hvis du er frisør og selvstendig næringsdrivende, samt ønsker nye utfordringer, har du nå muligheten! Mandal sykehjem er et Livsglede-sykehjem med 126 plasser fordelt på korttids-, langtids- og rehabiliteringsplasser. Sykehjemmet leier ut tilrettelagt lokale som rommer frisør og fotpleier. Arbeidet vil bestå i arbeid i «salongen» og på avdelingene.

Søndagsåpne butikker i Mandal

i kategorien Næring Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

sommerbyen mandal - foto: TBG13. mars ble Mandal kommunes søknad om å bli regnet som typisk turiststed i perioden 1. juli til 16. august godkjent av Fylkesmannen. Det betyr at byens butikker kan holde søndagsåpent om sommeren.

Svar på søknad om barnehageplass

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

phoca thumb m gutt og jente
Frist til å søke barnehageplass ( hovedopptaket ) gikk ut 1. mars. Svarbrev sendes ut 15. mars. Søknader som er registrert etter søknadsfrist, vil bli behandlet fortløpende fra april måned.

Nå kan du søke støtte til aktiviteter!

i kategorien Barn og familie Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

BU ledergruppaBarne- og ungdomsrådet i Mandal har kr. 50 000,- som skal fordeles til tiltak som fremmer gode aktiviteter for barn og unge. BU ønsker at midlene skal komme flest mulig barn og unge til gode og at det skal stimulere til varig aktivitet. Søknadsfristen er 1. april.

Trø te jobb - aksjonen må ta en pause

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

phoca thumb l sykkel   klar for nett
Tidligere år har Mandal kommune gjennomført "Trø te jobb-aksjon" - med muligheter for kommunens innbyggere til å vinne premier om de registrerte seg på en lokal nettside. I 2016 betalte kommunen for at alle innbyggere i Mandal fritt kunne delta i bedriftsidrettens nasjonale aksjon Sykle til jobben. Her var det mange flotte premier å vinne, også for de som var i annen aktivitet enn å sykle til og fra jobb. På grunn av den økonomiske situasjonen i Mandal kommune og en forholdsvis lav oppslutning har Sykkelbyen Mandal i år bestemt seg for ikke å arrangere " Trø te jobb - aksjonen" i 2017.

Åpning av hverdagsrehabilitering

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

hverdagrehabilitering skilt01.02 og 02.02 var det åpning av Hverdagsrehabilitering som ny kommunal helse og omsorgstjeneste i sone Sentrum og sone Holum.
Hverdagsrehabilitering er nå igangsatt i alle fire soner i enhet for hjemmebaserte tjenester: sone Vestnes, sone Ulvegjelet, sone Sentrum og sone Holum.