Matombringing

Formålet med tjenesten er å bidra til tilfredsstillende ernæring til hjemmeboende eldre og funksjonshemmede som ikke klarer å lage middag selv.

Hvem får tjenesten?

Eldre og funksjonshemmede som ikke klarer å lage middag selv. Tjenesten er underlagt behovsvurdering fra Hjemmetjenesten.

Hva slags mat får du?

• Middagen er nedkjølt, vakuumert og porsjonspakket.
  • Det leveres ulike dietter.
  • Det kan leveres inntil 7 porsjoner pr. uke, og maten distribueres 2 ganger pr. uke.
    Porsjonspakkene er merket med holdbarhetsdato og hvilken dag den er tenkt spist på.
  • Den enkelte mottaker varmer maten selv i vannbad, mikrobølgeovn e.l.
  • Tilbudet kan være for en periode ved f.eks. sykdom.
  • Middagen leveres hjemme hos hver enkelt.
  • Siste frist for endring er dagen før normal leveranse, og innen kl. 12.00.
  • Middag skal også kunne leveres ved akutte behov for hjelp.

Hvordan søke?

Søknadsskjema fås ved sonekontoret til hjemmesykepleien eller Tjenestetorvet - og sendes til sonekontoret til hjemmesykepleien i den del av kommunen hvor søkeren bor. Dersom du er i tvil om hvordan du skal gå fram, kan du ta kontakt med Tjenestetorvet i Mandal kommune. De vil henvise deg videre til riktig sone avhengig av hvor i kommunen du bor.

Lovgrunnlag

Tjenesten er ikke lovpålagt, men tildeles etter Lov om sosiale tjenester. Dersom du ønsker å klage på vedtaket, er klagefristen 3 uker fra vedtaket er mottatt.

Hva koster det?

Trygghetsalarm, transport, middag mm - ikke lovpålagte tjenester/helse og omsorg - prisliste 2018

Postadresse:

Besøksadresse: