Trø te jobb - aksjonen må ta en pause

i kategorien Nyhetsarkiv Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

phoca thumb l sykkel   klar for nett
Tidligere år har Mandal kommune gjennomført "Trø te jobb-aksjon" - med muligheter for kommunens innbyggere til å vinne premier om de registrerte seg på en lokal nettside. I 2016 betalte kommunen for at alle innbyggere i Mandal fritt kunne delta i bedriftsidrettens nasjonale aksjon Sykle til jobben. Her var det mange flotte premier å vinne, også for de som var i annen aktivitet enn å sykle til og fra jobb. På grunn av den økonomiske situasjonen i Mandal kommune og en forholdsvis lav oppslutning har Sykkelbyen Mandal i år bestemt seg for ikke å arrangere " Trø te jobb - aksjonen" i 2017.

Det kan være ulike årsaker til at det ikke har vært så mange som har deltatt på de tidligere kampanjene. Kanskje når vi ikke ut med informasjon, registreringen kan oppleves vanskelig, kanskje premiene ikke fenger. Uansett hva som er årsaken, i år organiseres altså ikke sykkelaksjon fra kommunens side. Men oppfordringen om å trø te for byen står ved lag og premiene i år er: bedre helse, bedre miljø og bedre trivsel. Du trenger ikke registrere deg og premiene tar du ut for hver gang du har syklet.

sykkelbyen 2016

Trø te jobb

trø te jobb

trø te hvem du vil