Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et tilbud til gutter og jenter mellom 13 og ca. 24 år. Tilbudet er gratis, og du trenger ikke å bestille time.

På helsestasjon for ungdom vil du møte helsesøster og lege. De har taushetsplikt, og kan svare på spørsmål om kropp, sex og følelser. De kan gi veiledning og råd om prevensjon, gi time til psykolog, graviditet, abort, spisevansker, psykisk helse, rus, vold, overgrep og mobbing. Du kan også teste deg for kjønnssykdommer eller graviditet.

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom Mandal