I Mandal kan du vanne så mye du vil, men...

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

hagevanningVil du vite hvordan du i det daglige kan spare på vannet, eller hvordan du kan vanne hagen på en fornuftig og vannbesparende måte?

Mandal kommune anbefaler å følge de gode rådene du finner i lenkene under.

I tillegg vil vi minne om at dette forbruket kommer med på regningen for kommunale avgifter.

Kommunen har fått egen gratis energiportal

i kategorien Bolig og eiendom Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

energiportalenMange oppfatter forvaltning av bolig som komplisert. Kommunens energiportal er et naturlig sted å starte, enten for deg som planlegger oppussing, for deg som ønsker en lavere strømregning, eller for deg som ønsker å øke komforten - og samtidig bidra til et bedre miljø.

Vannmåleravlesning for 2017

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv

vannmåler

Det nærmer seg dato for avlesning av årets vannmålerstand. Nytt i år er at vi ikke sender ut avlesningskort. I stedet vil du få en SMS på mobiltelefonen eller talemelding på fasttelefon, med varsel om vannmåleravlesning. Fristen for avlesning er 31. desember 2017