Hvordan er det å være ung i Mandal?

i kategorien Helse Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

ung i mandal - forsideMandal kommune er en av 150 kommuner som våren 2013 gjennomførte den nasjonale ungdomsundersøkelsen fra Ungdata. 529 av våre elever på 8. 9. og 10.trinn svarte på spørsmål om hvordan de har det.

Resultatet fra undersøkelsen i Mandal har vi valgt å presentere i en kalender. Hver måned har et tema som er knyttet til resultatet fra undersøkelsen. Alle elevene i ungdomsskolen har fått med seg en kalender hjem i sekken, og nå håper vi den henger på veggen hjemme og kan bidra til samtaler mellom ungdommene og de voksne.

Kalender:

Kalenderen skal også henge på alle offentlige kontorer som har tjenestetilbud til barn og unge.

Kalenderen har blitt til gjennom et samarbeid mellom Mandal barne- og ungdomsråd(BU)og SLT. (Samordning lokale tiltak). Kalenderen inneholder både fakta og ungdommenes tanker og meninger. SLT- koordinator Siri Løvås Severinsen har hatt ansvar for det faglige innholdet. Ungdommene i BU har jobbet i grupper og reflektert rundt resultatet som så er skrevet ned på lapper.

Har dere ikke fått kalender?

Kontakt BU- koordinator: Guro Wendelbo - epost: Guro.Wendelbo(a)mandal.kommune.no - eller tlf. 908 82 484

Les også:

Resultatet fra hele landet er tilgjengelig på www.ungdata.no