Seniorportalene - nettsider for aktive seniorer

i kategorien Folkehelse Publisert . Sist endret .

Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

seniordamerSeniorPortalene er gratis informasjon for aktive seniorer i alle aldre. Ideen rundt SeniorPortalene er at du som senior skal være to tastetrykk unna en enklere hverdag. SeniorPortalene har samlet informasjon om ernæring, bomuligheter, hjelp i hjemmet og aktiviteter i nærområdet.

ernaeringsportal.no

SENIORERNÆRING

Her finner du informasjon om mat og helse, samt råd om kosthold knyttet til ulike sykdommer. Her finnes diskusjonsforum hvor du kan dele erfaringer med andre og få svar fra ernæringsfysiologen.


seniorboportalen
SENIORBOPORTALEN

Her finner du informasjon om hvilke boliger og byggeprosjekter med livsløpsstandard som finnes eller er planlagt i ditt fylke. Registrerer du deg, kontakter vi deg når det dukker opp noe du har vist interesse for.


frittbrukervalgportalen

FRITTBRUKERVALGPORTALEN

Her finner du en komplett oversikt over alle tjenestegodkjente tilbydere av praktisk bistand og hjemmesykepleie i Norge. Du kan velge fritt og til lik pris blant de som står på listen i din kommune.


senioraktivitet

SENIORAKTIVITET

Her vil du som senior finne fram til forskjellige aktiviteter du kan ha glede av i ditt nærmiljø. Du kan selv legge ut aktiviteter hvis du ønsker å få i gang en turgjeng, syklubb, sjakklubb e.l.