• Hjem

Mandal kommune sertifisert som en av landets første likestilte arbeidslivsbedrifter

5. juni 2018 mottok varaordfører Ingvild W. Thorsvik sertifiseringsbeviset for Mandal kommune under en høytidelig sertifiseringsseremoni i Kilden Teater og Konserthus.

I to år har Mandal kommune vært med i prosjektet Likestilt Arbeidsliv sammen med 15 andre virksomheter på Sørlandet. Gjennom deltakelsen i prosjektet har bedriftene gitt hverandre masse gode innspill til likestillingsarbeidet.

Sertifiseringsmøte 13. april

Sertfiseringsmøte 13. april 2018Fra venstre: Irene Lunde (rådmann), Siren V. Johannessen (personalsjef), Cecilie B. Ro (prosjektleder), Linda Gjerdal (tillitsvalgt), Frøydis Sund (Likestillingssenteret) og Karin Hovde (KUN).
13. april 2018 var det siste innspurt før sertifisering, og da fikk Mandal kommune besøk av to kunnskapsrike sertifisører fra kompetansesenteret KUN og Likestillingssenteret.

Sertifisørene stilte strenge krav til kommunens likestillings-, inkluderings- og mangfoldsarbeid for å bli sertifisert. Det var derfor med stolthet at vi ble sertifisert som en av landets aller første likestilte arbeidslivsbedrifter!

Videre arbeid

Likestillingsarbeidet er på ingen måte ferdig selv om vi nå er blitt sertifisert. Sertifiseringen betyr at vi har gode retningslinjer og rutiner på plass, men vi har også forbedringsområder som vi ønsker å ta tak i. Mandal kommune har derfor utarbeidet en 2-årig handlingsplan for å sikre det gode likestillingsarbeidet og bli enda bedre. Innsatsområdene er forankring, inkluderende arbeidsmiljø, tilrettelegging, heltid, likelønn, rekruttering og livsfase.

Les også:

Postadresse: