• Hjem

Tildeling av treningstider

Det er flere flotte idrettsanlegg i kommunen; Holumshallen, Mandalshallen og idrettsparken. I tillegg har Vassmyra skole og Ime skole egne treningshaller hvor lag og foreninger kan søke om treningstider.

Søk om leie av treningslokale her

1. mars hvert år
For sent innkommet eller manglende søknad innen fristen, kan resultere i at man taper retten til prioriterte treningstider.

Hvilke arenaer kan det søkes på:

• Holumhallen
  • Skytebane (i Holumhallen)
  • Mandalshallen – gammel hall
  • Mandalshallen – ny hall
  • Svømmehallen (i Mandalshallen)
  • Klatrehall (i Mandalshallen)
  • Løpebane (i Mandalshallen)
  • Skytebane (i Mandalshallen)
  • Gymsal Ime
  • Gymsal Vassmyra
  • Gymsal Frøysland

Mandalshallen og Holumshallen

Kriterier for tildeling av treningstider i Mandalshallen og holumshallen

Treningstider for skoleår 2017/18 blir i størst mulig grad videreført. Ønskes ikke treningstiden videreført gi beskjed innen 1. mars til Marit Leschbrandt ved Kulturadministrasjonen

Søk endring i treningstid dersom:

• medlemstallet er endret
  • klubben/laget er nystartet
  • andre uforutsette behov.

Dersom medlemstallet som kommer fra Vest-Agder idrettskrets (LAM) medio mai avviker fra de tallene klubben selv oppgir, kan treningstiden bli justert.

Retningslinjer for alle treningsarenaene:

1. Det blir inngått avtale med hver enkelt klubb/lag. Avtalen omfatter treningstid, priser og fakturering, renhold etter klisterbruk, sikkerhetserklæringer mm.
  2. Klubber medlem av Norges Idrettsforbund / Vest-Agder idrettskrets prioriteres.
  3. Treningstider tildeles mellom kl 15.00 - 22.00 mandag til torsdag, fredag til kl 21.
  4. Treningstider skal ikke brukes til serie- og cupkamper. Kamper skal legges til lørdag og søndag innenfor åpningstidene i Mandalshallen og Holumhallen.
  5. Treningstid for barn og unge mellom 6 – 19 år prioriteres, og dekkes av kommunen.
  6. Treningstid for voksne faktureres ihht avtale som blir inngått.
  7. Håndball med klister kan kun brukes i den eldste Mandalshallen og Holumhallen.
  8. Minimum 10 personer på trening for tildeling av hel hall.
  9. Ubenyttet treningstid/kamptid registreres og gir grunnlag for redusert tildeling innenfor gjeldende sesong/skoleår, og grunnlag for redusert tildeling neste år.
  10. Lag må vike treningstidene ved private eller kommunale arrangement i haller/gymsaler. Eks. Stortingsvalg 8.-12. september 2017.
  11. Klubben/laget må gi beskjed om treningstiden ikke benyttes. Ved ubenyttet treningstid i 2 uker og uten beskjed, blir treningstiden gitt til andre lag.

Svømmehallen med hovedbasseng og varmtvannsbasseng

Tildeling skjer etter følgende kriterier

1. Publikumsåpen svømmehall, renhold og vedlikehold prioriteres.
  2. Skolesvømming videreføres som inneværende skoleår med mindre annet er avtalt.
  3. Behov fra Mandal videregående skole.
  4. Behov fra Lindesnes ungdomsskole, Nyplass skole, Søgne skole, Oasen skole, andre.
  5. Behov fra barnehager og SFO.
  6. Søknader/behov fra lag og foreninger tildeles: Mandal svømmeklubb, Mandal dykkerklubb, Mandal Diabetesforbund, Revmatikerforbundet, Handikapforbundet, Helsesportslaget, andre. Flere lag med få medlemmer kan bli tildelt treningstid sammen grunnet begrenset kapasitet.
  7. Årlig bestått livredningskurs i regi av Mandalshallen.

Gymnastikksaler

1. Klubber/lag må vike treningstidene når skolen skal ha arrangementer i gymsalen. Lagene får beskjed.
  2. Skolene fakturerer leietakerne i juni og desember hvert år.

Hva koster det?

<pris> lenke til database for gjeldende kommune/tema/tjeneste/pris

Spørsmål? Kontakt

Kulturadministrasjonen