• Hjem

Barne- og ungdomsklubben In-Club

Logo InclubInClub er et trygt, hyggelig og motiverende sted for barn og unge i Mandal. Klubben er selvfølgelig rusfri.

Våre åpningstider og aktiviteter

• Mandag er klubben åpen for unge 5-7. trinn dvs. 10-13 år. Åpningstiden er da kl 17- 20.
  • Torsdag ønsker vi unge 8-10. trinn (13-16 år) velkommen fra kl 17-22.00.
  • Hver tirsdag er In-Club reservert for de funksjonshemmede i regionen. Da er det kos med pølser og brus. Etter bingoen, blir det klargjort for dans. På tirsdager er det ingen aldersgruppe, og klubben har oppe fra kl 17:00 - 20:30.

På en vanlig klubbkveld vil det alltid være biljard, bordtennisbord, playstation, brettspill, Wii og mye mer.

Visste du at InClub har byens beste dansegulv??!!

Hva koster det?

• Det tas ingen inngangspenger ved InClub - bortsett fra på spesielle konserter/arrangementer.
  • For å leie lokale, må du ta kontakt med klubbleder
  • Åpne arrangementer der ungdom står som arrangør, får låne lokalet gratis.

Postadresse:

Besøksadresse: