Bedriftsetablering

i kategorien Tjenestebeskrivelser Publisert . Sist endret .

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Å etablere en bedrift kan være ganske så krevende. Vi kan derfor anbefale å kontakte Lindesnesregionen Næringshage for råd og veiledning.

""

Lindesnesregionen Næringshage sin visjon er å "gi næring til vekst i Lindesnesregionen".

I praksis vil det si at de skal gi gründere og resten av næringslivet i regionen best mulige forutsetninger for vekst. Lindesnesregionen består av kommunene Åseral, Audnedal, Marnardal, Lindesnes og Mandal.

De gir gründere gir veiledning, blant annet i forhold til å skrive forretningsplan og valg av selskapsform. De arrangerer også ulike kurs for gründere og kjenner godt til de støtteordninger som finnes.

Mer om deres tjenester for gründere kan du lese på nettsiden deres www.narigshagen.no

Tags: Arbeid og næring salg