Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Alle henvendelser til Mandal kommune rettes først til Tjenestetorvet. Vi holder til i første etasje på Mandal rådhus.
Her får du informasjon, veiledning og hjelp angående kommunal og annen offentlig forvaltning.

TELEFONTID:

ÅPNINGSTIDER

Mandag til fredag: 08-15 >Mandag til fredag: 09.00 - 15.00

Tlf: 38 27 30 00    |     SMS: 95769020    |     Epost:

E-post ansatt:

VIKTIGE TELEFONNUMMER:

Vakttelefon vei - 991 64 000 (01.11 - 01.04)
Vakttelefon vann/avløp: 416 12 373

BESØKS- OG POSTADRESSE

Besøksadresse: Mandal Rådhus, Ytre Sandgate 25a
Postadresse: Mandal kommune, postboks 905, 4509 MANDAL

ORGANISASJONSNUMMER

KONTONUMMER

Hovedkonto: 2801 48 69222
Kommunale gebyrer betales til: 2801 48 65006

Skal du sende faktura til kommunen?

Vannmåleravlesning - lenke med feilmelding

i kategorien Hjelpeartikler Publisert . Sist endret .

Sjerne aktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

Viktig ekstramelding om registreringen på internett

Når du har lagt inn den informasjon du skal og er klar for å klikke «Godkjenn» - er det viktig å bare klikke EN gang.

For øyeblikket vises det ikke at systemet jobber, det kan derfor ta litt tid før det blir registrert. Etter hvert vil det komme opp at din målerstand er registrert.

Sommer i Mandal

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv

VELKOMMEN TIL NORGES TRIVELIGSTE SOMMERBY!
Mandal er en liten by som gir deg mange store opplevelser.

ryvingen - foto: Odd Arne Nomedal sjøsanden piren - foto: Odd Arne Nomedal verven - foto: Odd Arne Nomedal

Byen har mange strender, fantastisk skjærgård med mange flotte friområder tilrettelagt for våre båtturister. Vår kjære Mandalselv strekker seg nordover mot Holum og Marnardal, og kan by på flotte fiskemuligheter langs elvebredden. Vår største øy; Skjernøya kan by på en godt bevart bebyggelse og et fantastisk turområde.

Vi har et flott handlesenter som byens innbyggere er veldig stolte av. I tillegg finnes en flott gågate med sine mange spennende butikker og cafeer som kan dekke ethvert behov.

Mandal er en typisk sommerby. Her finnes et yrende uteliv preget av masse god live musikk. Hestretroa i gågata er blitt et kjent samlingssted som trekker folk fra fjern og nær for å oppleve en onsdagskonsert eller to. Sjøboden Live Scene kan by på konserter på løpende bånd, og Stjerna ved Sjøsanden Camping gjenoppstår og kan igjen by på god mat og flere flotte konserter.
Langs elvepromenaden finner du flere flotte spisesteder som kan by på god mat, god service og flotte særegne lokaler.

Vi er også særdeles stolte av Buen kulturhus, her finner du kino, bibliotek, konserter med mer.

Og skulle du ikke finne det du søker her, er Mandal en kort biltur unna f.eks. Sørlandsparken og Dyreparken i Kristiansand eller Barnas dyrepark i Lindesnes. Sommer i Mandal kan være så mye, og vi kan ikke ramse opp alt her, men under finner du en del informasjon om noe av det Mandal kan by på.

Vi ønsker deg en riktig god sommer og håper du finner nyttig informasjon i lenkene under.